Pegasus Digital
Browse Categories
to €











Back
pixel_trans.gif
Other comments left by this customer:
You must be logged in to rate this
pixel_trans.gif
Wierzbowa Wyspa
Publisher: Skavenloft
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 06/13/2022 07:17:22

Bardzo fajny moduł do Mausritter'a. Bardzo ładny. Polecam ;)



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Wierzbowa Wyspa
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
The Paths of Singularity - soundtrack
Publisher: gryfrejtaga
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 03/05/2021 17:11:53

Bardzo fajne utwory. Podoba mi się to że prawie wszystkie można będzie użyć w wielu rodzajach sesji. Jedne będą mogły zostać motywami przewodnimi całych sesji, inne podkreślą konkretne sceny czy zdarzenia.

Rainy Noir - nadaje się do wszelkich Noirowych klimatów, ale też świetnie sprawdzi się w Urban Fantasy czy Świecie Mroku. Enclave - świetnie sprawdzi się jako podkład do niesamowitych i niecodziennych lokalizacji czy scen. Spokojny jednak niepokojący. Cthulhu Jazz - jeśli chcielibyście aby na Waszych sesjach zagościło trochę Jazzu to ten kawałek idealnie się nadaje. Sprawdzi się jako podkład zadymionego klubu oraz wszelkich noriowych klimatów. No i oczywiście Cthulhu. Under The Pyramids - ścieżka dzwiękowa która świetnie podkreśli klimat czegoś nieznanego, niebezpiecznego i tajemniczego. Sceny w której zagrożenie czai się gdzieś za rogiem, czy też w cieniu. Nightmare - ten utwór idalnie nada mi się do mojej najbliższej sesji w Mothership, czy też do Obcego. Kiedy wszyscy już wiedzą że jest zle ale może być jeszcze gorzej / niebezpieczniej.

Świetna robota, czekam na kolejne.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
The Paths of Singularity - soundtrack
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Psions
Publisher: Peril Planet
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 07/17/2020 01:57:56

A very nice addition to a great game. If you would like to add Psions, magic or any other supernatural mambo jumbo. Then there's no need to wonder and catch this Neon City expansion pack.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Psions
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Creator Reply:
Thank you for taking the time to write a review.
pixel_trans.gif
Neon City Overdrive
Publisher: Peril Planet
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 07/17/2020 01:55:01

Neon City is just great! Fast and efficient mechanics, outline of a cool world. I really recommend it to everyone (not only cyperpunk fans) because the mechanics will be suitable for other settings.

Thanks a lot for this great product and I look forward to new additions to Neon and settings on this mechanic.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Neon City Overdrive
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Creator Reply:
Thanks for taking the time to write a review - I really appreciate it! (Sorry it took so long for me to reply.)
pixel_trans.gif
[Polish] W Rytmie Zemsty - scenariusz RPG
Publisher: LM Publishing
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 05/24/2020 14:38:36

Bardzo fajnie napisany scenariusz, bardzo mi się podoba i na bank poprowadze go więcej niż raz ;)



Rating:
[5 of 5 Stars!]
[Polish] W Rytmie Zemsty - scenariusz RPG
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Świrowisko Pieszczoty Tashy
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 12/27/2019 11:05:43

Fajna przygoda, zawierająca wszystko co potrzebne do poprowadzenia, zasady szaleństa - obłędu, fajne lokacje. Taka troche inna niż klasyczne przygody do D&D, podzielona na rodziały z informacją ile czasowo powinien zająć dany rozdział.

Napewno poprowadzę tą przygodę.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Świrowisko Pieszczoty Tashy
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Vault of Magic - Krypta Magii
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 12/27/2019 11:01:48

Bardzo fajny dodatek, jeśli ktoś szuka nowych przedmiotów magicznych to warto zakupić. Mi najbardzie podoabają się eliksiry i nowe zaklęcia.

Polecam :)



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Vault of Magic - Krypta Magii
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Kaplica Pana Świtu
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 12/02/2019 18:26:26

Świetna przygoda, idealna na wprowadzenie dla nowych graczy czy też pierwsze kroki dla Mistrzów Gry. Fajna fabuła, nauka mechaniki, prezentacja systemu. Wszyskto w jednym i przyjaznym produkcie. Dodatkowo mapki, gotowe postacie. Jeśli chcesz poprowadzić krótką sesję prezentującą czym są RPG i D&D a zkończenie sprawia że nowi gracze chcą dalej grać to jest to produkt dla Ciebie.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Kaplica Pana Świtu
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Pozioma karta postaci
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 07/22/2019 16:37:02

Świetna robota! Polecam! Bardzo fajne karty postaci.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Pozioma karta postaci
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Skarby Faerunu - Magiczne przedmioty i broń Zapomnianych Krain
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 07/22/2019 16:31:18

Magiczne przemioty z 3 edycji przerobione na 5 edycję. Jeśli niemasz pomyslu na wlasne przedmioty magiczne to tutaj znajdziesz ich cala paczke. Warte zapoznania sie chocby jako inspiracja do tworzenia wlasnych magicznych przedmiotow. Dodatkowo mozna podpatrzyc jak autorzy przerobili przedmioty z 3ed do 5ed - co moze okazac sie przydatne jesli ktos chcialby wprowadzic jakis inny przemiot magiczny z wczesniejszych edycji do 5ed.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Skarby Faerunu - Magiczne przedmioty i broń Zapomnianych Krain
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Świątyni Dawców Nocy
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 07/22/2019 16:24:32

Fajna przgoda - idealna na jedną sesje. Dobra dla początkujących graczy. Jednak bardziej doświadczeni też nie będa rozczarowani. Nadaje się na samodzielny scenariusz albo przerywnik w większej kampani.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Świątyni Dawców Nocy
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Przypływ mroku
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 05/22/2019 17:06:36

Bardzo fajna przygoda. Gracze mają okazję do trochę innego niż zwykle poradzenia sobie z problemem. Gratka dla graczy którzy lubiących bawic się odrywaniem postaci no i drużynowy bard będzie zachwycony;)



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Przypływ mroku
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Schemat walki w D&D 5e PL
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 03/24/2019 17:33:01

Ładnie wykonana i czytlena ściąga z akcji i manewrów w walce. Przydatna dla graczy i mistrzów gry - szczególnie tych nowych w D&D 5ed.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Schemat walki w D&D 5e PL
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Kłopoty z goblinami
Publisher: Dungeon Masters Guild
by Jacek B. [Verified Purchaser]
Date Added: 03/24/2019 17:28:05

Bardzo fajna przygoda, świetnie przygotowana - napisana. Idealna dla początkujących graczy ale też dająca dużo opcji i zabawy bardziej doświadczonym graczom. Czekam na kolejne publikacje Janka w języku Polskim.



Rating:
[5 of 5 Stars!]
Kłopoty z goblinami
Click to show product description

Add to Pegasus Digital Order

pixel_trans.gif
Displaying 1 to 14 (of 14 reviews) Result Pages:  1 
pixel_trans.gif
pixel_trans.gif Back pixel_trans.gif
0 items
Powered by OneBookShelf